Save Preloader image

0%

Vorige slide
Volgende slide

Caravan/camperplaats

Caravan/camperplaats

Heerenzijl beschikt over een groot kampeerterrein welke gelegen is aan het openvaarwater. De kampeerplaatsen zijn ruime plaatsen, met een prachtig uitzicht. Vanuit je tent kun je zo het water induiken!

 

Faciliteiten


Ons sanitair gebouw is dag en nacht geopend en verlicht. Warm douche kan met een 50 eurocent munt, deze zijn eventueel te wisselen op de receptie. De douche blijft lang genoeg lopen om rustig je haar er mee te wassen.

 

Bij de boerderij is een watertappunt waar je kosteloos water kunt tappen, ook is hier de mogelijkheid is om je chemisch toilet te legen. Rondom het bedrijf staan verschillende punten waar je je afval kunt achterlaten.

 

Honden


Honden zijn bij ons welkom, hiervoor vragen we geen toeslag. Wel vragen we je om de hond aan te lijnen en de poep weer netjes op te ruimen. Rondom de camping zijn verschillende weilanden gelegen, het is verboden om hier de hond los te laten lopen.

 

Parkeren
De auto kan gratis bij ons geparkeerd worden, dit graag op de aangewezen parkeerplekken en niet op het kampeerveld. Voor het laden en lossen mag u de auto hier wel tijdelijk neer zetten.