Save Preloader image

0%

Agrarisch

De naam Tjitze Bouma is bij velen bekend. Een dynamisch persoon met een veelzijdig bedrijf, waar inmiddels het gehele gezin werkzaam is. Tjitze is veehandelaar en bemiddelaar in productierechten en onroerend goed. Daarnaast exploiteert Tjitze een melkveehouderijbedrijf met zijn zoon Johannes en heeft hij een opfok- en handelsstal voor Friese paarden. Zijn vrouw Hielkje Bouma-Brouwer vervult de administratieve werkzaamheden voor de veehandel. Dochter Tjitske is gespecialiseerd in alle kantoorwerkzaamheden rond de productierechten en deelt de passie voor Friese paarden.

Productierechten

U herkent ze vast wel de gele advertenties met daarin het logo van Heerenzijl. Quotumbemiddeling Tjitze Bouma bestaat al sinds de oprichting van het melkquotum. Door Tjitze zijn goede naamsbekendheid en grote netwerk, zijn er inmiddels vele lease- en kooptransacties via het kantoor van Heerenzijl gepasseerd.

Tjitze Bouma is vanaf het eerste uur betrokken geweest bij de bemiddeling melkquotum. Als melkveehouder en veehandelaar staat hij dichtbij het boerenbestaan en volgt de ontwikkelingen van het ‘nieuwe quotum;’ fosfaatrechten op de voet en is ook hier weer vanaf het begin een serieuze partij op de turbulente markt. Heeft u te weinig fosfaatrechten t.o.v. koeien? Wilt u stoppen of uitbreiden? Bel Tjitze op zijn 06 en hij helpt u graag verder.

Naast de bemiddeling in fosfaatrechten en betalingsrechten is Heerenzijl ook uw adres voor de bemiddeling van VVO’s en Pluimveerechten.

Onroerend goed

Door zijn beroep als veehandelaar en bemiddelaar in productierechten heeft Tjitze Bouma een groot netwerk opgebouwd. Regelmatig bemiddelt Tjitze Bouma in de aan- verkoop van boerderijen en/of losse grond. Doorlopend aangeboden en gevraagd: landbouwgrond.

Veehandel

Tjitze handelt in schapen, nuka’s en koeien, welke hij iedere week op de veemarkt in Leeuwarden worden verwaard. Gehele veebeslagen worden door hem getaxeerd en verhandeld. Ook voor taxaties van (Friese) paarden kunt u bij Tjitze terecht, hij is geregeld te vinden op een paardenmarkt.

Tjitze Bouma is al vele jaren actief en bekend in de bemiddeling en ver- en aankoop van Friese paarden. We hebben doorlopend een gevarieerd aanbod Friese paarden te koop staan. Nog steeds op zoek naar uw droom fries? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ieder jaar zijn we te vinden op de paardenmarkt met hoofdzakelijk Friese paarden, zoals Joustermerke, de Zuidlaarder paardenmarkt en de paardenmarkt in Hedel.