Save Preloader image

0%

Hier in de buurt

Omjouwing

Een actieve beleving of juist een genieten van de rust en de omgeving? Recreatiebedrijf Heerenzijl ligt in het dorpje Terkaple, hartje Fryslân, tussen de watersportdorpen Joure en Terherne welke omgeven zijn met prachtige Friese meren en poelen. Kortom de perfecte uitvalbasis voor iedere watersporter. Natuurlijk kun je de omgeving ook te voet, of te fiets verkennen. Er zijn vele wandel- en fietsroutes rondom deze unieke locatie gelegen.

De Friese cultuur beleven? Bezoek de prachtige stad Sneek, het dorp Grou of onze hoofdstad Leeuwarden, welke uitgeroepen is tot Culturele hoofdstad 2018!

In de zomermaanden vinden vele evenementen en activiteiten plaats, waaronder de bekende Sneekweek en het Skûtsjesilen welke je zeker moet meemaken. Friesland biedt vele restaurants met mooie terrasjes, waar je heerlijk een hapje kunt eten of gewoon een kopje koffie kunt drinken.

Út iten

Rondom recreatiebedrijf Heerenzijl bevindt zich niet alleen een prachtige omgeving, maar ook de bijzondere horecagelegenheden. Op loopafstand bevinden zich verschillende restaurants waar je terecht kunt voor een kopje koffie, lunch of een uitgebreid diner. Helemaal leuk is dat je hier ook met je boot kunt aanmeren!

Wist je dat…

Je vanaf recreatiebedrijf Heerenzijl ook prachtige routes kunt wandelen en fietsen?

Evenementen

In de nabije omgeving van Heerenzijl worden vele activiteiten georganiseerd. Waaronder het bekende Skûtsjesilen en de Sneekweek. Evenementen die zeker moet bezoeken tijdens je verblijf in Friesland.

Kijk voor de actuele agenda’s hier links van de nabije dorpen.