Save Preloader image

0%

Botenverhuur

Waterspoor los
Sloepen

Ontdek de Friese meren en geniet volop in één van onze luxe sloepen. Laat u leiden door het mooie Friese landschap via slootjes, poelen, meren en kanalen. Onderweg vaart u langs diverse dorpjes en oude steden. Bij de receptie liggen verschillende leuke vaarroutes voor u klaar.

Al onze sloepen zijn vaarbewijsvrij en voorzien van een luxe kussenset, zwemtrap en een uitgebreide inventaris. 

SONY DSC
Zeilboten

Heerlijk uitwaaien in één van onze 10 fraaie polyvalken op het Sneekermeer of een van de naastgelegen poelen. Al onze polyvalken zijn voorzien van een luxe rolfok, buitenboordmotor en uitgebreide verhuurinventeraris. Enkele valken beschikken over een maststrijkinstallatie.

Tevens zijn de valken geschikt om op te overnachten in combinatie met een lattendektent.

Beene 5
Toerboten

Voor de echte visliefhebbers hebben we een prachtig visbootje. Heerenzijl bevindt zich in de directe omgeving van een rijk visgebied met vele vissoorten zoals snoek(baarsen), brasem en de ruishoorn.

Het toerbootje is gemakkelijk te besturen en is voorzien van een 4-pk buitenboordmotor met ruim voldoende brandstof voor één dag en een complete verhuurinventaris.

Kano varen camping
Kano’s en SUP’s

Suppen, ook wel Stand Up Paddling genoemd. Is momenteel een populaire vorm van watersport. Het is een gemakkelijke activiteit welke door ieder is te leren, tijdens het suppen kun je genieten van de prachtige omgeving van Terherne, Terkaple en omstreken. Een leuke bijkomstigheid is dat het ook nog een echt work-out is! Alleen, met z’n tweeën of met een groepje?