Specificaties

Max aantal personen:
4
Oppervlakte:
ca. 10m2

Beschikbaarheid

Let op: Onderstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à 1,20 euro per persoon per nacht. Vanaf 3 personen wordt er een toeslag extra persoon van 3,50 euro per persoon per nacht berekent.

Heerenzijl beschikt over een prachtig kampeerterrein welke uitermate uniek gelegen is; aan openvaar water, nabij het Sneekermeer met een weids uitzicht. De kampeerplaatsen zijn ruim opgesteld en hebben een afmeting van circa 100m2, hierdoor ervaar veel comfort, privacy en heb je ook de mogelijkheid om een extra tentje op te zetten. Iedere kampeerplek is voorzien van een stroomaansluiting waarvan je gebruik kan maken. De overnachtingsprijs is op basis van 2 personen en exclusief toeristenbelasting, voor ieder extra persoon betaal je een meerprijs. Een plattegrond van onze camping vind je hier.

Faciliteiten

Op het terrein bevindt zich een sanitair gebouw welke dag en nacht geopend is en voorzien is van toiletten en ruime douches. Toiletgebruik is gratis, voor een warme douche is een € 0,50 muntje nodig. Deze zijn te wisselen op de receptie. Bij de boerderij is een watertappunt waar je kosteloos water kunt tappen, ook is hier de mogelijkheid is om je chemisch toilet te legen. Rondom het bedrijf staan verschillende punten waar je je afval kunt achterlaten.

Honden

Honden zijn bij ons welkom, hiervoor vragen we geen toeslag. Wel vragen we je om de hond aan te lijnen en de poep weer netjes op te ruimen. Rondom de camping zijn verschillende weilanden gelegen, het is verboden om hier de hond los te laten lopen.

Parkeren

De auto kan gratis bij ons geparkeerd worden, dit graag op de aangewezen parkeerplekken en niet op het kampeerveld. Voor het laden en lossen mag u de auto hier wel tijdelijk neer zetten.
  • +Stroomaansluiting
  • +Sanitair gebouw met toilet en ruime douche
  • +Huisdieren toegestaan
  • +Watertappunt en – afvoer mogelijkheden
  • +Gratis parkeren