Zeilboten

Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.

Ontdek de Friese meren met één van onze luxe Polyvalken. Wij verhuren 10 fraaie open, Polyvalken inclusief luxe rolfok en standaard een buitenboordmotor. Indien gewenst een lattendektent voor een overnachting aan boord.

Heerenzijl is dé perfecte locatie voor iedere zeiler en gegarandeerd een vlotte start van uw zeilplezier. De Terkaplesterpoelen e.o. biedt u een rustig en ruim idyllisch vaarwater in de luwte. Terwijl het op het open Sneekermeer altijd waait. De valk is de meest ideale zeilboot voor zowel de ervaren als de beginnende zeiler. De boten zijn uitermate geschikt voor recreatief gebruik, de boot is voorzien van een zelflozende kuip, de mast is makkelijk strijkbaar en de Polyvalk is onzinkbaar.

De valken zijn goed onderhouden. Ze beschikken over een uitgebreide verhuurinventaris, bestaande uit: een buitenboordmotor, tankje inclusief 5 Liter brandstof, trechter, vaarboom, peddel, 2 stootwillen, waterkaart, 2 meerpennen, jaaglijn, harpsleutel, reserve harpje, emmer, zeep, dweil, borstel en hoosbakje.

Lattendektent, anker, watertonnetje en vaarroutes zijn op verzoek gratis verkrijgbaar.

De afmetingen van de Polyvalken zijn:

  • Lengte 6,5 m
  • Breedte 2,1 m
  • Hoogte met staande mast: 6,5 m
  • Hoogte met gestreken mast: 1,0 m
  • Diepgang 0,85 m

Links vindt u onze pagina met tarieven.

Bekijk hier het zeilweekend van één van onze gasten: