Welkom

Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.
 • Samen met uw hulp heeft Heerenzijl € 623,80 mogen doneren aan Serious Request. Bedankt!
 • Op het Water voor Schoon Water. Botenverhuur Heerenzijl steunt het goede doel van 3FM Serious Request 2013 en u kunt daarbij helpen!
  Serious Request vraagt dit jaar extra aandacht voor kinderen die sterven aan diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater. Het Glazen Huis staat dit jaar van 18 t/m 24 december in Leeuwarden. Help Botenverhuur Heerenzijl geld in te zamelen en red levens met schoon drinkwater!
  Nederland, waterland. Botenverhuur Heerenzijl bevindt zich midden in het Friese Meren gebied op een prachtige locatie bij het Sneekermeer. Heerenzijl voelt zich verbonden met water en wil graag meehelpen met dit goede doel. Een leven zonder schoon drinkwater is voor ons ondenkbaar, maar ondertussen sterven er elke dag 2200 kinderen aan diarree. Dit moet stoppen! Daarom doneert Heerenzijl van de opbrengst van élke verhuurde zeilboot of sloep per dag € 2,50 aan Serious Request. Met ingang van 1 augustus 2013 start Heerenzijl haar actie.
  Kortom, Botenverhuur Heerenzijl doneert terwijl u geniet: U bent op het water en u vaart voor schoon water!
 • De stickers met het ik-steun logo van Serious Request voor op de boten zijn binnen! Met dank aan Bliksem!-See the difference te Akkrum.
 • Volg ons op Facebook! Like ons en ontvang onze meldingen.
 • Heerenzijl heeft voor het vaarseizoen 2013 een extra sloep van het merk Crescent Allure in de verhuur. Heerenzijl is trots op de nieuwe aanwinst en we noemen haar "Anke."
 • Sinds kort is er een klein assortiment van artikelen te koop, zoals zonnebrand, poncho, strandballen en andere opblaasartikelen voor in het water, drinken, chips, koekjes en drop.
 • Bekijk hier het spectaculaire zeilweekend van één van onze huurders.