Tarieven & Arrangementen

Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.
Avondarrangement 'Skimer jun'
Bent u 's avonds wel eens op het water geweest? Een belevenis op zich. Ervaar de geuren en verstilling van de natuur. Geniet van een groepje weidevogels dat neerstrijkt of van het gekwetter van een eend. Zo gewoon en toch zo speciaal.

Om uw avond onvergetelijk te maken geven we u bij aankomst drankjes, nootjes, Friese droge worst en een paar warme dekens mee.

  • Dit arrangement geldt alleen in de zomermaanden en dient tijdig te worden gereserveerd.
  • De huur vangt aan vanaf 19:00 uur en eindigt om 21:30 uur.
  • De huurprijs voor een Polyvalk incl. buitenboordmotor bedraagt €55,00. Voor een sloep €65,00.
  • De prijzen zijn incl. voldoende brandstof.
  • De borg bedraagt €150,00.
Arrangement 'farre en fertarre'
Onder het motto: varen doen we graag, maar wel met volle maag! hebben wij voor u het 'farre en fertarre' arrangement samengesteld. Tijdens uw vaartocht langs één van de door ons samengestelde routes kunt u genieten van een boordevolle
high tea picknickmand verzorgt door Foodbar Picknickers bij de Heerenzijlbrug. www.picknickers.nl

  • De huur vangt aan vanaf 09:00 uur en eindigt om 18:00 uur.
  • De huurprijs voor een Polyvalk/Sloep incl. buitenboordmotor + gekozen arrangement bij Picknickers.
  • De prijzen zijn incl. voldoende brandstof.
  • De borg bedraagt €150,00.
  • Let op: u dient dit arrangement tijdig te reserveren!
Arrangement 'it boatsje foar de doar'
Overdag varen en 's avonds heerlijk ontspannen thuiskomen bij de aanlegsteiger van uw eigen vakantiewoning. Reserveer nu gelijktijdig een vakantievilla in villapark de Herne of woonboot Gerber en ontvang 10% vroegboekkorting op de huur van de boten bij botenverhuur Heerenzijl.

Wolkom bon
Speciaal kennismakingscadau voor nieuwe bezoekers. Bent u nog niet bekend met Heerenzijl, maar wilt u wel graag met een (zeil)boot van Heerenzijl de Friese wateren verkennen? Dan hebben wij speciaal voor u in de maanden juli en september een welkomstcadeau. Bij 1e maal boothuur en inlevering van de Wolkom bon ontvangt u bij aankomst een heerlijke fles wijn. Klik hier voor onze Wolkom bon

Cadeaubon
Wilt u uw familie, vriend, collega verassen met een origineel cadeau? Dan heeft Heerenzijl een leuke cadeautip voor u: een leuk verpakte voucher voor de huur van een visboot, sloep of Polyvalk waarvan u zelf de waarde kunt bepalen.