Sloepen & Toerbootjes

Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.

We hebben in onze vloot ook een leuke vis/toerbootje te huur. De boot is gemakkelijk te besturen. Er is vrijwel geen ervaring voor nodig, dus geschikt voor beginners.

Heerenzijl bevindt zich in de directe omgeving van een rijk visgebied met vele vissoorten zoals snoek(baarsen), brasem en de ruishoorn. Een vispas is gemakkelijk verkrijgbaar bij de supermarkt in het nabij gelegen Terherne (+/-1,5 km).

Beene is voorzien van ruim voldoende brandstof voor 1 dag varen. Daarnaast is er ook een complete inventaris aanwezig voorzien van: waterkaart, 2 meerpennen, jaaglijn, anker, emmer, zeep, dweil, borstel, hoosbakje en trechter.

Toerbootje "Beene"
Max. aantal personen: 5
Kleur: groen
Lengte: 4,40m
Breedte: 1,78m
Diepgang: 0,27m
Doorvaarhoogte: 0,75m