Sloepen & Toerbootjes

Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.

Waant u zich in de avonturen van Hielke en Sietze en wordt schipper van de Kameleon! Bekijk het nabij gelegen Kameleondorp Terherne vanaf uw eigen Kameleon. Ook de dorpen Akkrum, Aldeboarn, Jirnsum, Grou, Goingarijp, Sneek, Joure en Langweer bevinden zich binnen 2 uur varen.

Deze avontuurlijke kameleonboot is comfortabel ingericht waarbij gedacht is aan zitkussens en een zwemtrapje. De boot is voorzien van een 2 cilindermotor en daardoor erg zuinig in gebruik.

De Terhernstersloep is goed onderhouden. De sloep beschikt over een uitgebreide verhuurinventaris: waterkaart, 2 meerpennen, jaaglijn, anker, emmer, zeep, dweil, borstel, hoosbakje en trechter. Ook is er 25 liter diesel aanwezig wat meer dan ruim voldoende is voor 1 dag varen.

Terhernstersloep "Hielkje"

  • Max aantal personen: 6
  • Kleur: Kameleon
  • Lengte: 5,30m
  • Breedte: 1,75m
  • Diepgang: +/- 0,48m
  • Doorvaarhoogte: 0,95m