Sloepen & Toerbootjes

Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.

Ontdek de Friese meren en geniet volop in één van onze luxe Crescent Allure sloepen. Bij de receptie liggen verschillende leuke vaarroutes voor u klaar. Laat u leiden door het mooie Friese landschap via slootjes, poelen, meren en kanalen. Onderweg vaart u langs diverse dorpjes en oude steden.

We hebben 4 sloepen van het type Crescent Allure. Ze zijn van alle gemakken voorzien. De sloepen hebben comfortabele zitkussens, een cabrioletkap en een zwemtrap. De stille 4-takt buitenboordmotor is netjes weggewerkt.

Onze sloepen zijn goed onderhouden. Ze beschikken over een uitgebreide over een uitgebreide verhuurinventaris: waterkaart, 2 meerpennen, jaaglijn, anker, emmer, zeep, dweil, borstel, hoosbakje en trechter.

Crescent Allure sloep "Madame" Crescent Allure sloep: "Sietske" en "Elske" en "Anke"
Max. aantal personen: ruim 8 Max. aantal personen: ruim 6
Kleur: blauw Kleur: creme
Lengte: 6,30m Lengte: 6,00m
Breedte: 2,60m Breedte: 2,50m
Doorvaarhoogte: 1,20m Doorvaarhoogte: 1,20m
Diepgang: +/- 0,48m Diepgang: +/- 0,48m

Bekijk hier de vaartocht van één van onze gasten: