Ligplaatsen

Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.

Huur een lig- en/of kampeerplaats bij Heerenzijl en u bent snel met uw boot op open vaarwater zoals de Terkaplesterpoelen of het populaire Sneekermeer. Door onze unieke locatie midden in Fryslân heeft u de beschikking over een heel netwerk van vaarroutes.

Een groot aantal ligplaatsen zijn bereikbaar met de auto. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het terrein beschikt over een modern toiletgebouw en watertappunten.

Bent u nog opzoek naar een ligplaats voor uw boot? Er zijn nog enkele "jaar" ligplaatsen vrij voor boten tot 80 cm diepgang.

We beschikken over een groot kampeerterrein op een apart gelegen locatie direct aan het water. Ideaal voor bijvoorbeeld scoutinggroepen. Tevens hebben wij een aantal veldjes waar men een tent of caravan mag plaatsen.

Voor informatie en over de beschikbaarheid van een lig- en/of kampeerplaats kunt u mailen naar info@heerenzijl.nl of bellen naar 0566-689741.