Verkoop Paarden

Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.
Deze pagina is niet up-to-date, daar ons aanbod continue wisselt.Voor ons actuele aanbod kunt u het beste telefonisch contact met Tjitze Bouma opnemen. Of neem eens een kijkje op de facebookpagina van Heerenzijl. Hier tonen wij met enige regelmaat filmpjes van onze handelspaarden. Onderstaand vindt u informatie over 2 van onze fokmerries.

Riemkje P., een Kroonmerrie van 2005

  • Stokmaat: 164 cm (2008)
  • V: Andries x MV: Jakob
  • Moederlijn: Stb x Stb x Ster x Model+Pref
  • Riemkje is drachtig van Rik 396 en ze is bereden en betuigd. Riemkje heeft als veulen een 1e premie gekregen en komt uit merriestam 12.
  • Bekijk hier en hier de filmpjes van Riemkje.

Adertsje af Banegaarden, een Stermerrie van 2000

  • Stokmaat: 160 cm (2007)
  • V: Anton x MV: Lute
  • Moederlijn: allen minimaal ster
  • Adertsje is drachtig van Rik 396 bereden op M-dressuur niveau. Adertsje is een aansprekende merrie en makkelijk in de omgang.
  • Bekijk hier het filmpje van Adertsje.