Contact

Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.Klik op de middelste foto om in te zoomen, of op de foto's aan de zijkant om door het album heen te navigeren.

Met de auto:

Vanuit het zuiden uit de richting van Zwolle volgt u de A32 en neemt u afslag Akkrum. Hierna volgt u de borden richting Terherne. Na het dorpje Terherne komt u over de Heerenzijlbrug en meteen hierna ziet u aan uw linkerhand een grote loods (zie foto). Hier bevindt zich de receptie van Heerenzijl.

Vanuit het noorden volgt u de A32 en neemt u de afslag bij Akkrum. Hierna volgt u de borden richting Terherne. Na het dorpje Terherne komt u over de Heerenzijl- brug en meteen hierna ziet u aan uw linkerhand een grote loods (zie foto). Hier bevindt zich de receptie van Heerenzijl.

Vanuit de polder volgt u de A6 tot aan Joure en neemt u afslag Joure. Daarna volgt u de borden richting Terherne. Nog voor het dorp Terherne, ongeveer 10 km na de afslag van de snelweg, ziet u aan u rechter hand een grote loods (zie foto) met aan het begin van de oprit een blauwe kunstkoe. Hier bevindt zich de receptie van Heerenzijl.

Vanaf de afsluitdijk volgt u de A7 en neemt u de afslag Joure-West. Hierna volgt u de borden richting Terherne. Nog voor het dorp Terherne, ongeveer 10 km na de afslag van de snelweg, ziet u aan u rechterhand een grote loods (zie foto) met aan het begin van de oprit een blauwe kunstkoe. Hier bevindt zich de receptie van Heerenzijl.

Klik hier voor uw routeplanner

Met het openbaar vervoer:

Het openbaar vervoer biedt uitstekende mogelijkheden. Buslijn 95 kan u precies bij de Heerenzijl afzetten. Neem voor openbaar vervoer informatie contact op met 0900-9292 of kijk op www.9292ov.nl